Agresivni pijetao plaćen za njegovo ponašanje

Agresivni pijetao plaćen za njegovo ponašanje

Želim reći jednoj smiješnoj epizodi djetinjstva, što se dogodilo davno. Sada imam 33 godine, imam svoju obitelj, djecu. Tada sam imao 7 godina, a mlađi rođaci Vika i tanyushka 5 i 3 godine, respektivno.

Svi smo ostali u selu u blizini grada bake Marthe. Imala je sve što bi trebalo biti, svinje u Klelevu, Sarai, kadu, i naravno u dvorištu ima mnogo pilića na čelu s pijetlom. Pijetla je nazvala nomote, bio je zgodan penis - veliki, ponosan, smeđi s zlatnim vratom i velikim crvenim mrljem na glavi. Neprestano je brinuo o svojim pilićima i natjecanju, naravno, nije tolerirao.

Jednom, vrući ljetni dan, svi smo utrojali, kao i obično, u dvorištu. Kako se to dogodilo, još uvijek ne razumijem. Potrčali smo oko dvorišta, a onda kad je Vika pobjegla pokraj novčića, iznenada je nagnula. Nešto u mozgu za pečenje prešlo, odlučio sam vidjeti što oni ateti na svojim pilićima. Pijetao je počeo odskočiti i skinuti, a divlje maše krilima, pokušao je oguliti Wiki.

Ona je, naravno, počela pobjeći od njega. Komisija nije zaostajala! Daleko iza, drodied i pokušao se oguliti. Ovdje je to bila glavna linija Tanya ... Kada je Vika prošao pokraj nje, pijetla se prebacio na Tanyu - svoju novu "žrtvu". Tanyushka je bila vrlo mala, a pijetla nije napravio mnogo posla da polijene na visinu glave.

Pretpostavljam sliku: Mala djevojka trči na medicinskoj sestri s hefty penis, autobusi u cijeli glas, a on leti iza glave i stalno je peckes u Temechko. Nadalje na sceni ponovno Wika. U nekom trenutku izašle su iza Tanya i nastavili trčati nakon Vika. Ali Vika već 5 godina, kao išta, i mogla bi pobjeći od pijetla, i nije mogao uhvatiti do skoka i kljucanja, ali brzina trčanja bila je otprilike ista.

Tako su se preselili u vrt, viku i njezin penis. Nedaleko od ulaza u vrt bio je velika gomila gnoja, a od jučer je došlo do dobre kiše, a onda je gnoj bio tako mekan, mirisan - s stvarima. Vika, trčao u vrt, nije smislio ništa bolje nego početkom trčanja oko ove hrpe gnoja.

Potrčali su tako nakon drugih četiri kruga, ovdje Vika nije mogla podnijeti utrku, zaglavi i pao u pravu u gnoj. Komochem kao pobjednik, bez žurbe joj je prišao i kljucao, konačno, u glavi. Izrada "kontrolne snimke", pijetla je također nametnuo u mirovinu na njegove piliće u dvorište iz vrta.

Vika i mi i tanyushka, naravno, pomogli su u ustati s hrpom. Gledajući je, divlje se nasmijali, jer joj je lice bilo u svježem, nakon kiše. Otišao u kuću, oprana tamo, ispričali su o potrazi za bakom Marfeom. Nasmijala se od duše i slomila nas za zadirkivanje pijetla. Iako smo pokušali dokazati da ga nitko nije zadirkivao, on sam bio prvi koji nas je upravo napao. Prema rezultatu, nakon nekoliko tjedana, ispostavilo se da je u juhu, i sjećali smo se ovog znatiželjnog slučaja, a sada sam ga odlučio reći.

">
Podijelite na društvenim mrežama::

Slično