Kako zadržati hummingbird kod kuće

Kako zadržati hummingbird kod kuće

Hummingbird Bird - najmanja ptica na svijetu, koja su pogodna za čuvanje u apartmanu ili privatnoj kući. Ptice ove vrste su lako playge, ne stvaraju višak buke.

Zadržati takve ptice, stanica je korisna u kojoj se mreža mora rastezati. Kavez se može uzeti iz različitog materijala (metalik ili drvene). Ošišana boca savršeno će zamijeniti ulagač za njih.

Posebnu pozornost treba posvetiti pilićima. Ubrzali su metabolizam u ranoj dobi, pa im je potreban privatni unos hrane. Potrebno je hraniti svakih 15 minuta, zbog toga, nemoguće je biti dio s ribom i dijelom za minutu.

Poseban dizajn je koristan za transport takve vrste ptica. Ako ide o maloj pilići, tada je mala kutija prikladna u kojoj su rupe gotove za unos zraka. Na dnu morate staviti sijeno ili grane, za ugodnije okruženje. Ali idealno, vrijedi kupiti poseban kavez, gdje postoji sve što vam je potrebno za takve svrhe.

Hummingbirds su vrlo čiste ptice, često čiste svoje perja, zavodeći ispod sunčanih zraka stoga je vrijedno brinuti o pristupu topline. Također, u stanici trebate biti tamna područja.

Snažan san ove vrste je vrlo iznenađujuće. Ako se ptica odmara noću, pokušava ga probuditi, u obliku će biti čudan zvuk, u obliku škripa, ali životinja će nastaviti spavati.

Kako zadržati hummingbird kod kuće

Analog o cvijeću, koji je osnovica prehrane ovih ptica u prirodi, može se pripremiti slatki sirup na temelju šećera. Neki vlasnici preporučuju korištenje meda zauzvrat u šećer, ali se vrijedi pamtiti da nema dodatnih aditiva u ovom proizvodu i osobito plijesni.

S poteškoćama u hranjenju, morate lako otvoriti kljun i sipati nekoliko kapi vode tamo, prije hranjenja. Pažljivo vrijedno gledanja vode ulazi u desnu rupu i male kapi. Čim je ptica progutala jednu kap, možete dodati drugog.

Mali pilići se ne razlikuju od odraslih njihove frekvencije hranjenja. Zbog toga, hrana mora uvijek biti pri ruci. Za dugo skladištenje hrane pogodne su staklene boce.

Zauzvrat za slatki sirup, nije zabranjeno koristiti razne proizvode kao alternativu, jer, takva ptica za boravak u kući, vrlo se brzo navikava na novo okruženje.

Uz mogućnost i dovoljnu količinu novca, potrebno je pokušati dati hranu pticu koju hrani prirodom. To se također odnosi na insekte koje jedu.

Ako se stanica nalazi u svježem zraku, to će biti lako olakšati zadatak, položiti voće za privlačenje svih vrsta insekata. Tako da možete pružiti novčić, ne samo taj feed, koji se kuha rukom, ali i dati priliku takvom kućnom ljubimcu.

Vi ćete nam jako pomoći ako dijelite članak u društvenim mrežama i stavite. Hvala ti za to.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično