Što pilići biraju za uzgoj

Sadržaj

Što pilići biraju za uzgoj

Wandot

Prije kupnje pilića, odlučite za koje svrhe planirate ih uzgajati - jaja ili toviti na mesu. U prvom slučaju kupite ne-majstore jaja. Oni su aktivni i osiguravaju redovite jaja na farmi. Pilići s pravim sadržajem u samo 3-4 mjeseca dobivaju potrebnu težinu i spremni za klanje.

Meso

Pasmine mesa su prikladne ako planirate tiho topiti pticu i zabiti ga na mesu. Zahtijevaju veliki broj uravnotežene prehrambene hrane.

Već za 4 mjeseca, pilići dobivaju dovoljnu težinu i spremni za klanje. Nema smisla zadržati ih duže. Kura doseže prirodno ograničenje njihove težine, a zatim je samo preplavljuje hranu. Ako nastavite ponovno napuniti pticu, počet će shvatiti damu.

Velike praznine se dobivaju iz mesnih pilića - gulaš, hladno dimljeno. Ako živite na farmi samo ljeti, kupite kokoši na kraju proljeća. Imat će vremena da postignu pravu težinu do kraja sezone, a vi dobijete maseni trupovi.

Najčešći mesni zvonovi danas su bijeli korijeni, Brahma. Dorking, kohinchin.

Meso

Ako želite pokrenuti crkvu na mesu, ali da ih postupno postignete, uzmite jaja. Imaju srednje proizvodnje jaja i ukusno meso. Savjetujem vam da pogledate Kuras Rhode Island, New Hampshire, Moskvu, KucINSKAYA Jubilee, WordOT, Faellol, Orpington.

Pernaya počinje trajati već 4 mjeseca. Stupanj jaja održava se na visokoj razini najviše dvije godine. Tijekom tog vremena imat ćete vremena za prestanak piletine na optimalnu težinu. Kupujem piliće od mesa-jaja postupno, a ne jednom nekoliko komada. I bodovanje bez svih. Dakle, farma uvijek ima jaja i svježe trupove. Ukusne praznine dobivaju se iz pilića od mesa.

Kupite mlade ljude samo na farmi peradi i budite sigurni da zahtijevaju dokumente na ptici. Ako ne razumijete pasmine pilića, možete vas obmanjivati ​​na tržištu.

Što pilići biraju za uzgoj

Brahma

Jaje

Ako, prije svega, važno je da primite jaja iz pilića, odaberite jaja jaja. Svaki dan možete pripremiti doručak od svježih domaćih jaja. Preporučujem da obratite pozornost na neshki, ruski bijeli, dominantni, Highsex.

Kupite piletinu u proljeće u dobi od 4,5 mjeseci. Ptica već ima pola, tako da odmah dobijete prve kućne testise.

Držim medicinske sestre 2-3 godine. Oni zadržavaju produktivnost tijekom tog vremena. Ali od jedne i pol godine života jaja bit će manje, a oni će početi dobro. U ovoj dobi, ptica se postiže da ne troši hranu na njega.

Podijelite na društvenim mrežama::

Slično